Volledige restauratie


Polijsten vs. volledige restauratie

Ondanks dat we alle koplampen die we binnenkrijgen gratis polijsten, zal in sommige gevallen een volledige restauratie nodig zijn om ze weer in goede staat terug te laten keren.

Een veel voorkomend voorbeeld is de Mitsubishi FTO. Zoals te zien in onderstaande foto's kan de blank lak loslaten en ontstaat er een zeer onfris uiterlijk van de koplamp.

Wat we doen bij een volledige restauratie is de koplamp volledig kaal schuren, waarbij alle blank lak wordt verwijderd. Daarna wordt hij weer compleet opgepolijst waardoor de lampen er weer als nieuw uitzien. Gezien de blanke lak nu definitief verwijderd is hoeft u geen zorgen te maken dat het probleem weer terugkeert.


Voordelen

Naast het feit dat de slecht uitziende koplampen niet door en keuring heen kunnen komen, door een slecht of vervormd lichtbeeld, zitten er nog meer voordelen aan volledig gerestaureerde koplampen:

- Verbeterde veiligheid
- Verbeterd zicht
- Verbeterde uistraling van de auto
- Verbeterde verkoopwaarde


Gegarandeerde tevredenheid

Vervormingen en haarscheurtjes in het plastic veroorzaakt door zonlicht en chemicali├źn kunnen niet altijd verholpen worden door polijsten of een volledige restauratie. Hetzelfde geldt voor diepe steenslag. Als wij denken dat het geen nut heeft om ze volledig te restaureren laten wij dit van te voren weten.

We zullen uw koplampen alleen restaureren wanneer we zeker weten dat u 100% tevreden zult zijn met het eindresultaat.